Vi söker
ENTREPRENADELEKTRIKER

Vi behöver bli fler och söker därför erfarna elektriker med fokus på entreprenad. Du har minst 5 års erfarenhet som elektriker.

På ex-te EL är trivsel inte bara något vi pratar om, utan något vi arbetar med varje dag och en av nycklarna till vår framgång. Du får möjligheten att jobba med branschens bästa kollegor och tillsammans är vi stolta över att representera ex-te EL. Genom nära samarbete med kompetenta beställare bygger vi långsiktiga relationer och levererar alltid bra resultat. Det är något vi vill fortsätta göra med dig.

Vi TROR PÅ DIG!
Som person är du flexibel och noggrann. Du gillar att arbeta med frihet under ansvar och vill ha roligt tillsammans med kollegorna. Du har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare och trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Du är ordningsam och har lätt för att samarbeta med andra.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Installation inom entreprenad och industri
  • Service och underhåll i fastighet, kontor och mindre industrier.
  • Brand/inbrottslarm och passage är meriterande kunskaper.

Vi är stolta över den kompetens som finns i företaget och den kvalitet vi levererar. Därför är kompetensutveckling en självklarhet för oss. När vi nu växer blir du en viktig del i vår ständiga ambition att vara bäst på elinstallationer.

Att visa respekt och samarbeta för att nå bästa resultat är självklart för dig. Detsamma gäller att ta egna beslut inom ramen för ditt yrkeskunnande och varje uppdrag.

Därför vill vi att du är med och framtidssäkrar elbranschen

Läs mer och sök direkt på: jobb.ex-te.se eller skicka din ansökan direkt till info@ex-te.se.