Vill du arbeta på ett spännande företag? Ex-Te el söker nu ett flertal elektriker inom industri, entreprenad och service.
Föreställ dig att gå till ett arbete som du faktiskt tycker är kul. På arbetsplatsen utvecklas din karriär fullt ut. Samtidigt engagerar du dig i ett spännande och meningsfullt arbete som ger en positiv inverkan runt om i Göteborg.

Låter det intressant?

Isåfall borde du läsa vidare.

Ex-Te el erbjuder dig:

  • Utmanande och utvecklande arbete.
  • Trygga och goda arbetsvillkor.
  • En stabil och långsiktig anställning.
  • Sociala och roliga arbetsdagar.
  • Trevliga arbetskamrater.
  • Möjligheten att utbildas och växa inom företaget.
  • Nya spännande och långsiktiga projekt.

Dina arbetsdagar kommer att bestå av arbete både självständigt och i grupp. Du kommer att utföra många typer av olika uppdrag i både stora och små projekt. Arbetsuppgifterna består främst av nyinstallation, felsökning och underhåll i fastighet, kontor och industrier.

Du kommer att arbeta för ett företag med en stark historia av etik och en brinnande ambition för att utveckla kompetenta elektriker. Ex-Te el erbjuder en mångsidig och spännande arbetsmiljö. Du kommer att växa på ett personligt och professionellt plan tillsammans med elektriker som värdesätter just det Ex-Te el står för.

Vem söker Ex-Te el efter?
1. Du tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trivs med ett växlande tempo.
2. Du är en erfaren elektriker med goda elkunskaper.
3. Du gillar att bygga relationer med kollegor och kunder.

Personliga egenskaper:
Som person är du flexibel och noggrann. Du har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Du är ordningsam och har lätt för att samarbeta med andra. Att visa respekt och samarbeta för att nå bästa resultat är självklart för dig. Du vågar fatta egna beslut inom ramen för ditt yrkeskunnande.

Intervjuer sker fortlöpande.

Tryck på ”Ansök nu” för att börja din ansökan

<a class="typeform-share button" href="https://edvin4.typeform.com/to/y4yJzV" data-mode="popup" style="display:inline-block;text-decoration:none;background-color:#FF0107;color:white;cursor:pointer;font-family:Helvetica,Arial,sans-serif;font-size:32px;line-height:80px;text-align:center;margin:0;height:80px;padding:0px 53px;border-radius:40px;max-width:100%;white-space:nowrap;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis;font-weight:bold;-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale;" target="_blank">Ansök nu </a> <script> (function() { var qs,js,q,s,d=document, gi=d.getElementById, ce=d.createElement, gt=d.getElementsByTagName, id="typef_orm_share", b="https://embed.typeform.com/"; if(!gi.call(d,id)){ js=ce.call(d,"script"); js.id=id; js.src=b+"embed.js"; q=gt.call(d,"script")[0]; q.parentNode.insertBefore(js,q) } })() </script>

Några av våra kunder.