Väx med oss, var med och forma vår verksamhet!

Är du den affärsinriktade projektledaren som tar ansvar för hela projektet

– från offert till överlämnande? Som trivs bra med både små och stora projekt? Som känner sig hemma såväl på kontoret som ute hos våra kunder. Och som drivs av att jobba fram nya affärer.

Hos Ex-Te el finns lång erfarenhet, och en övertygelse om att trivsel på jobbet är nyckeln till bra resultat. Det innebär frihet under ansvar, att vi har roligt tillsammans och att du känner dig stolt över att representera Ex-te El.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att:

  • Bearbeta nya och befintliga kunder
  • Bistå kunder med förslag och genomförande anvisningar
  • Ta fram kalkyler, offerter och budget
  • Ansvara för beställda projekts genomförande fram till slutmål
  • Ge support och styrning till montörer

Dessutom kommer du i din roll att vara delaktig i utvecklingen av Ex-Te El som företag. Samtidigt kommer du aktivt att arbeta för att uppehålla och öka den goda trivsel vi har hos oss.

Din erfarenhet och utbildning
Vi är ett sammansvetsat team inne på kontoret, därför är du som person väl så viktig som din meritlista. Det är en fördel om du har en Projektledarutbildning eller flera års erfarenhet som platschef eller projektledare och vill ta nästa steg i karriären.

Känns det som att du är personen vi söker?

Välkommen med din ansökan till: info@ex-te.se

Högt ställda mål sedan 1979
Redan från början hade vi på Ex-Te El ambitionen att bli bäst på industriella ellösningar. I dag är vi cirka 25 medarbetare som arbetar över hela Sverige, med utgångspunkt i Göteborg. Att flera av våra kunder varit med oss sedan starten ser vi som ett kvitto på att vi lyckas väl med att uppfylla vårt mål.

<meta property="og:image" content="https://ex-te.se/wp-content/uploads/2018/11/2-svart-text.jpg" />