Vi växer och söker nu
INDUSTRIELEKTRIKER

Med nya spännande uppdrag söker vi nu industrielektriker.

På ex-te EL är trivsel inte bara något vi pratar om, utan något vi arbetar med varje dag och en av nycklarna till vår framgång. Du får möjligheten att jobba med proffs till kollegor och tillsammans är vi stolta över att representera ex-te EL. Genom nära samarbete med kompetenta beställare bygger vi långsiktiga relationer och levererar alltid bra resultat. Det är något vi vill fortsätta göra med dig.

VI TROR PÅ DIG!

Som person är du flexibel och noggrann. Du har lång erfarenhet som elektriker och är både van vid och gillar att driva projekt och fördela arbetsuppgifter. Samtidigt är du själv en driven elektriker med bred kompetens som arbetar självständigt.

Du har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare och trivs med att hantera flera uppgifter samtidigt. Du ser alltid till projektets bästa och är duktig på att föra en kontinuerlig dialog kring eventuella ändringar och tillägg i projekten.

Du är ordningsam och har lätt för att samarbeta med andra. Och inte minst så vill du ha roligt tillsammans med dina kollegor.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Driva och fördela arbeten på arbetsplatsen
  • Installation inom främst industri. Projekt och underhåll.
  • Kontakt med beställare
  • Brand/inbrottslarm och passage är meriterande kunskaper samt arbete i anläggningar upp till 12 kV.

Vi är stolta över den kompetens som finns i företaget och den kvalitet vi levererar. Därför är kompetensutveckling en självklarhet för oss. När vi nu växer blir du en viktig del i vår ständiga ambition att vara bäst på elinstallationer.

Att visa respekt och samarbeta för att nå bästa resultat är självklart för dig. Detsamma gäller att ta egna beslut inom ramen för ditt yrkeskunnande och varje uppdrag.

Därför vill vi att du är med och framtidssäkrar elbranschen

Skicka din ansökan till info@ex-te.se.