Är du den vi söker?

Vill du ha?

– Varierande arbetsdagar
– Stor påverkan på ditt arbete
– Grymma kollegor

Då är du den vi söker, läs nedan och ansök sen på info@ex-te.se.

Arbetsuppgifterna

Arbetsuppgifterna innefattar installation, felsökning och underhåll i fastighet, kontor och mindre industrier.

Du har goda el-kunskaper, utbildning och minst 5 års erfarenhet inom industri, entreprenad eller service. Programmering av belysning och övriga styrsystem såväl som brand/inbrottslarm och passage är meriterande.

Vi TROR PÅ DIG!

Som person är du självständig, flexibel och noggrann. Du gillar att arbeta med frihet under ansvar och vill ha roligt tillsammans med kollegorna. Du drivs av att alltid göra ett bra jobb och hitta de bästa lösningarna för varje uppdrag. Du har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare och trivs med att hantera flera uppgifter samtidigt. Du är ordningsam och har lätt för att samarbeta med andra.

Ex-te EL = Trivsel, Kompetens, Kvalitet

På ex-te EL är trivsel inte bara något vi pratar om, utan något vi arbetar med varje dag och en av nycklarna till vår framgång. Du får möjligheten att jobba med branschens bästa kollegor och tillsammans är vi stolta över att representera ex-te EL. Att visa respekt och samarbeta för att nå bästa resultat är självklart för dig. Detsamma gäller att ta egna beslut inom ramen för ditt yrkeskunnande och varje uppdrag.

Genom nära samarbete med kompetenta beställare bygger vi långsiktiga relationer och levererar alltid bra resultat. Det är något vi vill fortsätta göra med dig.

Vi är stolta över den kompetens som finns i företaget och den kvalitet vi levererar. Därför är kompetensutveckling en självklarhet för oss. När vi nu växer blir du en viktig del i vår ständiga ambition att vara bäst på elinstallationer.

Därför vill vi att du är med och framtidssäkrar elbranschen!

HÖGT STÄLLDA MÅL SEDAN 1979

Redan från början hade vi på ex-te EL ambitionen att bli bäst på industriella ellösningar. Vi drivs av samma ambition Idag och nu även inom entreprenad och service. Vi är cirka 25 medarbetare med utgångspunkt i Göteborg. Att flera av våra kunder varit med oss sedan starten ser vi som ett kvitto på att vi lyckas väl med att uppfylla vårt mål.

Skicka din ansökan till info@ex-te.se.